Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΜΕ LIFE


Η Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α. (ΑΝΚΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.) που εδρεύει στην οδό Γράμμου 62, Τ.Κ. 52100, Καστοριά, λαμβάνοντας υπόψη:
-την υπ’ αριθ. 15/2010 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΝΚΑΣ Α.Ε.,
-την υπ' αριθμ. 12502/588 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας,
-τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της ΑΝΚΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.,
ανακοινώνει
τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών της με αντικείμενο την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE: «Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης αρκούδας και ανθρώπου στο Νομό Καστοριάς».
Συγκεκριμένα ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνεργαστεί με δύο (2) άτομα των ακόλουθων ειδικοτήτων:
-Έναν (1) Δασολόγο (ΠΕ)
-Έναν (1) Οικονομολόγο (ΠΕ)
Τόπος παροχής των υπηρεσιών είναι τα Γραφεία της ΑΝΚΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν σφραγισμένο Φάκελο Συμμετοχής (ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά) στα Γραφεία της ΑΝΚΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α. στην Καστοριά, οδός Γράμμου 62, μέχρι την 20-06-2011 και ώρα 14:00.
Οι Φάκελοι Συμμετοχής θα πρέπει να έχουν την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συνεργασία με την ΑΝΚΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και να πρωτοκολληθούν μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία και ώρα.
Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία της αξιολόγησης.
Υπεύθυνος για διανομή της Προκήρυξης και για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: κος Τσαπάρας Βασίλης
Το υλικό της Προκήρυξης είναι επίσης αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΑΝΚΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α. (www.ankas.gr), απ’ όπου θα μπορούν να το προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από αξιολόγησή τους από την αρμόδια Επιτροπή Πρόσληψης Στελεχών και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της ΑΝΚΑΣ.

Για την Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. O.T.A.
O Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΛΙΑΝΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.