Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Με σοβαρή πνευμονία νοσηλεύεται ο Φίλιππος Πετσάλνικος (τελευταία ενημέρωση 15:20)

Στο νοσοκομείο Καστοριάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα, αργά το απόγευμα της Κυριακής, ο πρόεδρος της Βουλής...
Φίλιππος Πετσάλνικος.

Ο πρόεδρος της Βουλής παρέμεινε στο νοσοκομείο Καστοριάς μέχρι σήμερα το πρωί και γύρω στις 12 το μεσημέρι μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα, για να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας

Πηγή news247

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα,15:20
Λίγο μετά τις 14:35 εισήχθη στην πανεπιστημιακή πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου νοσημάτων θώρακος «Σωτηρία» ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και πέντε ημέρες από υψηλό πυρετό και πνευμονία.

Αυτή την ώρα, ο κ. Πετσάλνικος εξετάζεται από τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι θα αξιολογήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Νωρίτερα, στρατιωτικό αεροσκάφος C-27 έφθασε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας, μεταφέροντας τον κ. Πετσάλνικο από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου είχε εισαχθεί από τις 15:50 το απόγευμα της Κυριακής. Οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν την άμεση διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με συντονισμένη επιχείρηση του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε στις 15:50 το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, ο οποίος τον ταλαιπωρούσε εδώ και πέντε ημέρες.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι πάσχει από πνευμονία τύπου Α’ με συνοδό υποξυγοναιμία. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για νοσηλεία στην πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική κρίθηκε απαραίτητη, επειδή η κλινική του εικόνα δεν βελτιώθηκε μέχρι και σήμερα το πρωί.

Πηγή zougla

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιθανό να κρύωσε απο τα μπάνια στην παράνομη πισίνα του... το γιαβρί μου....

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.