Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ Διαμαντίδη"

Η... άγνωστη σχέση του Δημήτρη Διαμαντίδη με τον "Δικέφαλο". Η ομολογία γείτονά του στην Καστοριά ότι μικρός ήταν ΠΑΟΚ και η χωρίς επιτυχία δοκιμή του το καλοκαίρι του 1999

Ένα ξεχωριστό κομμάτι στην τεράστια καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη αποτελεί, για ειδικούς λόγους, ο ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει μέσα από αφιέρωμα που κάνει στον κορυφαίο σύγχρονο Έλληνα καλαθοσδφαιριστή η εφημερίδα "Goal". Σε αυτό φιλοξενούνται δηλώσεις ενός γείτονά του στην Καστοριά, του Νίκου Παπαναγιώτου, ο οποίος μέσα στα πολλά που αναφέρει για τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερό του, άσο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη. "Οι περισσότεροι εδώ ΠΑΟΚ είναι. Και ο Δημήτρης ΠΑΟΚ υποστήριζε, χωρίς να είναι φανατικός. Σαν παιδί έπρεπε κάτι να είναι" τονίζει χαρακτηριστικά, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή η σχέση του με τον "Δικέφαλο".

Η δοκιμή το καλοκαίρι του 1999
Όπως αποκαλύπτει ο πρώτος προπονητής του διεθνή πλέι μέικερ, Γιάννης Δημητριάδης, πριν ο Διαμαντίδης καταλήξει στον Ηρακλή (με τον οποίο αρχικά η ομάδα της Καστοριάς είχε οικονομική διαφορά) είχε δοκιμαστεί και απορριφθεί από τον ΠΑΟΚ! "Επικοινώνησα με τον ΠΑΟΚ. Μου είπαν "φέρε να τον δούμε". Όλα αυτά το 1999. Έκανε μία προπόνηση και στο τέλος μας είπαν "είναι καλός, όμως όχι για τον ΠΑΟΚ". Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του προπονητή, έτσι έκρινε, έτσι έκανε. Βέβαια, θα πρέπει να διευκρινίσω ότι εντελώς διαφορετική ήταν η άποψη του τότε μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Άγγελου Μιχόπουλου, ο οποίος μετά έλεγε πώς αυτό το παιδί είναι ταλεντάρα. Μου είπε επίσης πώς λυπάται πολύ που ο προπονητής τον απέρριψε. Έτσι δεν περπάτησε η ιστορία με τον ΠΑΟΚ", τόνισε ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος πρόσθεσε ακόμη ότι έγινε κρούση για να δοκιμαστεί και από την ΑΕΚ, εκεί όμως δεν δέχθηκαν καν να τον δουν.

Πηγή:paok-4-planet.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.